Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2015 13:27 - БИЗНЕС ПО ПРОВАНСАЛСКИ - рецепта
Автор: creativist Категория: Рецепти   
Прочетен: 1432 Коментари: 0 Гласове:
0



БИЗНЕС ПО ПРОВАНСАЛСКИ

Рецептата за да приготвите успешно бизнес по провансалски се състои от малко на брой, но от голямо значение съставки. Липсата на една или две от тях, би могла да провали цялото ястие, а игра с грамажите може не само да не доведе до очаквания резултат, но и да ви причини нежелани странични реакции.

Съставки:

- 1 връзка по възможност общинска

- Банкноти (спокойно можете да използвате български, внос от америка или европа, но винаги спазвайте пропорциите, без тях ястието няма да се получи)*

* препоръчително е да не се ползват руски, напоследък на пазара няма качествени

- двама или трима по-едрички роднини (добре узряли в кметството)

- няколко връзки с институциите (според гостите на трапезата ви)

- правоъгълна форма и много хартия за печене (по-добре си вземете няколко рола)

- търпение и стрес на вкус

Банкнотите се разделят на три купчинки нарязани на ситно за по- голям ефект. Едната купчинка се смесва с общинската връзка, другата се намачква с роднините, а третата остава за по-късен етап от приготовленията. И така едрите обработени роднини внимателно се смесват с предварително затоплената общинска връзка, поставят се в правоъгълния съд, като отдолу и отгоре се завиват добре с хартията, оставят се да се опекат на загрята фурна, като за по-сигурно се проверяват през известно време. Роднините са по-деликатни и изискват повечко наблюдение. Докато е във фурната наръсете обилно с търпение, като можете да намалите времето за подготовка, ако успеете да намерите по-голямо количество банкноти. След като се опече, ястието се изважда настрани, като не трябва да се допуска да изстине. Готови сте за добавянето на връзката с институциите, като следвате много точно метода на поставянето им. Ако го правите за първи път, много вероятно е да ви се получат шупли, не се притеснявайте, шуплите се премахват с третата купчинка банкноти, която се поставя под тавата, отдалечавате се за минута от кухненския плот и докато се върнете, те ще са си свършили работата. Можете да декорирате, само в рамките на тавата, за декорации извън нея, като светещи елементи или стърчащи фигури можете да видите другите ни рецепти. Сервирайте като добавите стрес на вкус, но не прекалявайте, може да изгони някой от гостите ви и да направи трапезата ви неприветлива. Това не е просто едно ястие, то е ритуал, в който продължително ще трябва да добавяте от съставките.

* имайте в предвид, шупли е възможно да се появяват периодично, но за да не добавяте излишно стрес, и да създавате лошо впечатление на гостите дръжте на близо достатъчно количество банкноти.

* може да имате горчив остатъчен вкус в устата, това е най-вероятно от роднините, подберете ги добре.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: creativist
Категория: Лични дневници
Прочетен: 74594
Постинги: 33
Коментари: 27
Гласове: 62
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930